Workshops en demonstraties op het Aga-fornuis

Workshops

Wil je onder deskundige begeleiding op een Aga leren koken, een heerlijk meergangenmenu bereiden, of leren broodbakken? Of gaat je voorkeur misschien uit naar een high tea, Italiaans koken of een kerstmenu? Er is van alles te kiezen en elke workshop is weer even leuk en leerzaam. De workshops worden gegeven in de grote, gezellige woonkeuken van Saskia in Berg en Dal, op een 4-oven Aga. De groepjes bestaan nooit uit meer dan zes personen, dus er is persoonlijke aandacht voor iedereen en ruimte genoeg om ieders vragen te beantwoorden.

Demonstraties

Misschien kom je liever eerst naar een demonstratie van het Aga-fornuis? Ook dat is mogelijk. Op een demonstratie laten we je uitgebreid kennismaken met de vele mogelijkheden van de AGA, en kun je proeven van de hapjes die we op de Aga bereiden. De demo’s worden gehouden in de showroom in Geldermalsen en je vindt daar ook alle Aga-modellen zodat je ze ondeling kunt vergelijken.

De workshops en demonstraties worden gegeven door Saskia Schepers, gecertificeerd Aga-demonstrator en opgeleid door Aga Engeland. Saskia is gediplomeerd kok, patissier, natuurvoedingsadviseur en auteur van twee Aga-kookboeken. Ze heeft een jarenlange ervaring met het koken op de Aga en andere gietijzeren fornuizen en het geven van demonstraties en workshops. Ze laat je niet alleen zien hóe je op een Aga kookt, maar legt ook uit waaróm je dat het beste op die manier kan doen, waardoor de lesstof logisch wordt en je de opgedane kennis thuis gemakkelijk kunt toepassen om alles uit je Aga te halen.

De workshops waarvoor je nu kunt inschrijven, vind je hieronder. Klik op de workshop voor meer informatie.
Wil je naar een demonstratie komen? Kijk dan hieronder bij ‘Aga-demonstraties’ voor de datum en meld je telefonisch even aan.