Een vlaai wordt gemaakt van een luxe brooddeeg met een vulling van verse, seizoensgebonden ingrediënten. Het is een heerlijke lichte en frisse gebakssoort, geschikt voor elk moment van de dag en voor iedere gelegenheid.

Tijdens de workshop leer je hoe je een goed vlaaiendeeg maakt – de basis voor elke vlaai. De vlaaibodem gaan we vullen met allemaal verschillende vlaaivullingen, voor bijvoorbeeld verse-vruchtenvlaai, vlaai met zelfgemaakte banketbakkersroom en fruit, kruimeltjesvlaai, rijstevlaai, open-vruchtenvlaai, vlaai met latjesrooster en gevlochten latwerk, toeslagvlaai etc.

Als je deze workshop hebt gedaan, heb je het vlaaien bakken helemaal ‘in de vingers’, en dan maak je elke vlaai die je maar kunt bedenken.

Cursusdatum:
zaterdag 30 oktober

Van de deelnemers wordt verwacht dat ze gevaccineerd zijn of kort van tevoren een sneltest willen doen.

Tijd: 10.30 – 17.30 uur
Aantal deelnemers: maximaal acht personen. Voor deze workshop maakt het niet uit op welk fornuis je thuis kookt.
De kosten zijn € 70,- per persoon, inclusief de lunch.

reCAPTCHA is required.