Salade met rivierkreeftjes, mosselen en garnalen

2 sinaasappels
1 eetlepel witte-wijnazijn
1 theelepel Franse mosterd
3 eetlepels olijfolie
peper en zout
snufje gemberpoeder
100 gram garnalen
100 gram rivierkreeftjes
100 gram gekookte mosselen
½ krop ijsbergsla, in dunne reepjes
1 lente-uitje in zeer dunne ringetjes

Kookinstructies

Rasp de schil van een van de sinaasappels. Schil de sinaasappels dik af zodat er geen wit meer op zit. Snijd de partjes tussen de vliezen uit en vang het sap op.

Meng het sinaasappelsap met de azijn, de mosterd en sinaasappelrasp en voeg al kloppende de olie toe. Breng de saus op smaak met peper, zout en gemberpoeder. Schep de garnalen, rivierkreeftjes en mosselen met de helft van de saus en de sinaasappelpartjes om.

Verdeel de sla over een brede platte schaal en besprenkel dit met de rest van de dressing.
Verdeel de zeediertjes en de sinaasappelpartjes er losjes over. Garneer met de ringetjes lente-ui.

Binnenkort weer leverbaar