Polenta met bospaddenstoelen

Dit recept met de ovenplank is eerder verschenen in het digitale maandblad De Smultuin. De hoeveelheden zijn een beetje naar eigen inzicht.
gedroogde bospaddenstoelen
polenta
eekhoorntjesbroodbouillon (glazen potje van Vitam)

Kookinstructies

Week de bospaddenstoelen in lauw water totdat ze zacht zijn. Week de ovenplank minimaal een uur in water.
Maak polenta (snelle of langzame) volgens de gebruiksaanwijzing op het pakje en voeg er de gedroogde (geweekte) bospaddenstoelen aan toe. Mocht je morieljes in het bos hebben gevonden, dan gebruik je die er ook bij. Meng ook nog wat eekhoorntjesbroodbouillon erdoor.

Schep op de ovenplank, laat 15 minuten in de oven nawellen en voorzie het zo van een heerlijke bos-en houtgeur. Serveer op de ovenplank in plakken gesneden.

Inzender: Claudia Reina

Vanaf  32.00