Champignons à la Vasca

Een heerlijke tapas, heel geschikt om in de Aga te maken.
1 à 2 teentjes knoflook
2 eetlepels olijfolie
250 gram champignons, schoongemaakt
¼ kippenbouillonblokje
wat verse peterselie
1 gedroogd Spaans pepertje, fijngehakt

Kookinstructies

Fruit de teentjes knoflook in de olijfolie (ik gebruik daarvoor het zwarte ‘heksenpannetje’ op de hete plaat). Meng de champignons erdoor. Zet de pan in de kookoven; de champignons verliezen dan hun eigen vocht. Voeg aan het vocht het kippenbouillonblokje, de verse peterselie en het fijngehakte Spaanse pepertje toe. Kook het geheel in de kookoven totdat de champignons gaar zijn en de saus goed op smaak is.

Garneer met nog wat verse peterselie en serveer bij de borrel met een stukje stokbrood.

Inzender: Gretha Hup, recept van Maite uit Baskenland

Aanbieding!
 59.00  45.00