Zelfgebakken vers brood … daar kan echt geen bakker tegenop! Bovendien is er niets heerlijker dan de geur van een knapperig versgebakken brood dat rechtstreeks uit de oven komt.
Brood bakken is niet erg moeilijk, maar het duurt even voordat je het in de vingers hebt. Tijdens de workshop Broodbakken leer je de basisregels van de verschillende recepturen en de technieken waarmee je brood kneedt, vormt en bakt. Je leert een basisbrooddeeg en een luxe brooddeeg maken. Als je deze twee degen kunt maken, kun je, door hierop te variëren, eigenlijk alle zoete en hartige broodvariaties maken die je maar kunt bedenken.
Cursusdata voor de workshop Broodbakken:
zondag 13 april VOL
zaterdag 8 juni Nog 3 plaatsen
De workshop Broodbakken begint om 10.00 uur en eindigt om ongeveer 18.00 uur.
Voor deze workshop maakt het niet uit op welk fornuis je thuis kookt.
Aantal deelnemers: maximaal zes personen.
De kosten zijn € 95,- per persoon, inclusief de lunch en de broden die je hebt gebakken.