De Aga Six-Four

Het klassieke uiterlijk van de traditionele Aga, maar met een eigentijdse manier van koken! De Aga Six-Four is alles wat je maar van een Aga kan verwachten: solide, een prachtig design en met aandacht voor detail gemaakt. De Six Four is snel, krachtig en gemakkelijk te bedienen. Met zes kookzones en vier ovens geeft het je meer dan genoeg ruimte en mogelijkheden voor al je culinaire wensen!
De Aga Six-Four is een conventioneel fornuis dat een enorme flexibiliteit biedt. Naar keuze is dit fornuis verkrijgbaar met zes gaspitten of zes keramische zones. De zes kookzones worden gecombineerd met vier elektrische ovens met verschillende functionaliteiten: twee ruime heteluchtovens, een supersnelle grill en een sudderoven voor langzaam gegaarde slow-cooking-gerechten.
De Aga Six-Four werkt niet met de stralingsovens zoals veel van de andere Aga’s, maar alle ovens worden naar behoeven in- en uitgeschakeld en zijn stel op temperatuur. De Six-Four is daarmee de perfecte keuze voor iedereen die houdt van de stijlvolle uitstraling van de klassieke Aga, maar kiest voor de snelle respons van de elektrische ovens en gaspitten of keramische zones.
De Six Four is niet met inductie verkrijgbaar.
Met ingang van februari 2021 is de Aga Six-Four niet meer leverbaar.
Aga Six-Four