Aga R3

Als je weg bent van de traditionele Aga die altijd warm is, maar toch zoekt naar een Aga die flexibeler is in het gebruik en efficiënter omgaat met energie, dan is de Aga R3 de perfecte cooker voor je.
De Aga R3 van 100 cm breedte is ontworpen om altijd aan te staan, dus ideaal voor mensen die willen genieten van de aangename Aga-warmte in huis. Maar de Aga R3 biedt meer: dit innovatieve fornuis combineert de Aga-traditie van de comfortabele warme ovens met het eigentijdse gemak van conventioneel koken.
De Aga R3 is de eerste Aga met warmteopslag die over een geïntegreerde high-speed infraroodgrill beschikt. Daarnaast is er linksboven een gietijzeren braadoven die ook op bakoventemperaturen kan worden ingesteld. De oven links beneden is een dubbelwandige stalen oven die als bak- of sudderoven kan dienen. Aan de rechterkant bevindt zich een warmhoudoven. Aan de bovenzijde is er de keuze voor twee gietijzeren kookplaten, of voor een gecombineerde Aga-kookplaat plus een inductieplaat met twee zones.
Het linkergedeelte van de R3 is het deel dat verwarmd blijft. Om energie te besparen kan dit deel ook op een E(conomy)-stand worden gezet. Hierdoor, en door de mix van ovens, kookplaten en de inductiekookplaat is de R3 een cooker voor elke lifestyle en voor alle seizoenen!
Aga R3 met twee kookplaten
Aga R3 met gietijzeren combi-kookplaat en inductieplaat