Aga Masterchef

Aga staat garant voor solide kwaliteitsfornuizen en ook de Masterchef is daar een subliem voorbeeld van. De Aga Masterchef Deluxe is verkrijgbaar in een uitvoering van 90 cm breedte met drie ovens en een groter model van 110 cm met vier ovens. De Aga Masterchef is leverbaar met vijf krachtige inductiezones, inclusief een bridgefunctie waarmee twee zones gekoppeld kunnen worden tot een groter kookoppervlak. In plaats van inductie is dit fornuis ook verkrijgbaar in een uitvoering met vijf gaspitten, waaronder een krachtige wokbrander.
Dit innovatieve fornuis biedt een mix van geavanceerde kookfuncties waaronder een multifunctionele oven met maar liefst acht functies: een conventionele oven, een heteluchtoven, een gecombineerde conventionele-heteluchtoven, aparte onder- en bovenwarmte, ovengrill, ontdooistand en een Rapid Response-functie waarmee je je oven razendsnel voorverwarmt. De oven is tevens voorzien van een ingebouwde kernthermometer voor een perfecte garing van vlees en vis. Naast de multifunctionele oven is de Aga Masterchef Deluxe ook uitgerust met een ruime aparte heteluchtoven en een veilige glide-out grill op telescopische geleiders. De Masterchef van 110 cm heeft daarnaast ook nog een sudder/slow-cookingoven.
De Aga Masterchef Deluxe is verkrijgbaar in de kleuren zwart, cream, pewter, cranberry, pearl ashes, salcombe blue en dartmouth blue. Door zijn strakke, tijdloze vormgeving staat de Masterchef Deluxe zowel mooi in een klassieke keuken als in een moderne, eigentijdse omgeving.
Aga Masterchef Deluxe