Demeyere maakt al vele jaren onovertroffen sauspannen. Met nét zo’n geweldige geleiding als een koperen sauspan, maar hygiënischer en veel gemakkelijker in het onderhoud.

Deze conische sauteuse uit de Intense-serie is gemaakt uit één stuk vijflagenmateriaal, dat helemaal tot aan de rand doorloopt. De warmte wordt daardoor snel en gelijkmatig verdeeld en sauzen (en andere gerechten) branden niet meer aan. Gerechten die je normaal gesproken au-bain marie zou verwarmen, kunnen in deze pan rechtstreeks op de Aga-sudderplaat bereid worden. Door de conische vorm kom je met je garde of houten lepel overal in de pan.

De buitenkant van de pan is voorzien van een Silvinox-laag, waardoor de pan altijd mooi blijft. De greep van massief gegoten roestvast staal ligt prettig in de hand. Dankzij de unieke lastertechnologie zijn de grepen extra stevig bevestigd en uiterst hygiënisch. Vuil, vet of bacteriën krijgen geen kans om zich in te nestelen. Bovendien heeft deze pan een handige schenkrand, wat knoeien tot een minimum beperkt.

De pan is geschikt voor alle warmtebronnen en natuurlijk ook voor de oven. Doorsnede: 20 cm. Een superpan!

Deze maand de Intense sauspan van Demeyere van € 159,- voor € 109,-

De aanbieding geldt van 1 november tot en met 30 november. Klik hier om te bestellen.